MENIU
Cos de cumparaturi

Ceai Blooming

Ceai Blooming

Blooming Tea sau ceaiurile care înfloresc sunt unul dintre cele mai îndrăgite și spectaculoase tipuri de ceai. Ceaiul care înflorește în apa este atât de apreciat deoarece are un aspect deosebit atunci când este infuzat dar și un gust este pe măsură.
Ceaiul înfloritor se obține manual de către artizani chinezi foarte pricepuți prin înfășurarea frunzelor de Camelia sinensis în jurul unei flori (de obicei trandafir, galbenele sau iasomie). Rezultatul final este o mica mingiuta care are în mijloc o floare. Atunci când este infuzata, frunzele de ceai de la exteriorul mingiutei se desfac lasand să iasa la lumina floarea ce se deschide la rândul ei. De obicei pentru acest tip de ceai se folosește un ceainic din sticla transparenta care permite să fie vazut procesul de infuzare.
De menționat că ceaiul care înflorește poate fi infuzat de 2-3 ori de fiecare data, obtinandu-se o infuzie cu un gust la fel de foarte bun.


Filtrare produse
Producator: Laboratorul Naturii Cod produs: CI904551
Booming Mary Gold este un ceai care înflorește în apă și este produs în fiecare an în provincia chineză Gunagxi, unde sunt cultivate exemplare selecționate ale arbustului de ceai. Ceaiul verde (95%) este plin de compuși care promovează sănătatea. Consumul regulat de ceai verde te poate ajuta să p..
6,50 LEI
Fără TVA:6,50 LEI
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email