MENIU
Cos de cumparaturi

Despre noi

1. Scurt istoric al ceaiului in Europa si Romania

Magazinele de ceai in Europa au o istorie relativ recenta. Primul magazin de ceai din Europa este cel detinut de Thomas Garway in Londra. Documentele istorice releva ca in acest magazin s-a vandut pentru prima oara ceai in anul 1657.Europenii au luat contact cu ceaiul relativ tarziu, mai exact priumul care a prezentat ceaiul europenilor a fost Giovanni Battista Ramusio care fiind interesat de calatorii si de noile descoperiri a mentionat pentru prima oara ceaiul in scrierea sa "Voyages and Travels" in anul 1555. Misionarii si comerciantii portughezi au fost urmatorii care au luat contactul cu ceaiul dupa venetieni, iar prima mentiune despre ceai a fost facuta de acestia in anul 1560.In tot acest timp in special in tarile din vestul Europei ceaiul a devenit o bautura foarte apreciata si din ce in ce mai accesibila populatiei indiferent de statutul social.

In România exista o traditie in a folosi plantele (in special cele medicinale) cum ar fi: menta, teiul, sunatoarea sau coada soricelului pentru a obtine infuzii cu efect medicinal. Cu toate acestea nu se poate spune ca a existat o traditie in tara noastra in ceea ce preveste consumul de ceai.Imediat dupa perioada comunista (perioada in care foarte greu se gaseau cateva sortimente de ceai verde si negru, de proasta calitate) au inceput sa apara pe piata din Romania sortimente de ceai de calitate. Romanii au inceput sa descopere placerea de a savura ceaiul si infuziile de plante si fructe.In prezent desi nu se poate vorbi de o traditie in adevaratul sens al cuvantului, ceaiul este din ce in ce mai apreciat iar consumatorii de ceai devin adevarati cunoscatori stiind sa aprecieze un ceai sau o infuzie dupa calitatile acesteia.

2. Despre Laboratorul Naturii 

In acest context magazinul de ceaiuri Laboratorul Naturii s-a nascut din pasiunea noastra pentru ceai si infuzii de fructe si plante. Pe site-ul laboratorulnaturii.ro ne straduim sa aducem dintre cele mai bune sortimente iar acesta sa fie locul unde sa gasiti o mare varietate de ceaiuri 100% naturale (asa cum ar trebui sa fie un ceai). 

Laboratorul Naturii este o afacere de familie specializata in produse naturale, in principal ceai, infuzii de plante si fructe, cafea, fructe deshidratate/confiate si condimente.Avem o echipa foarte unita si entuziasta, dedicata trup si suflet clientilor nostri. Suntem farmacisti, specialisti in produse naturale si in achizitii de produse naturale si bio, specialisti in marketing, vanzari si logistica dedicati muncii noastre si dornici sa aducem in casa dumneavoastra produse din natura pentru sanatatea, rasfatul si starea dumneavostra de bine.


 

 

Cu drag,

Echipa Laboratorul Naturii

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email