MENIU
Cos de cumparaturi

Livrare si retur

Toate comenzile se livreaza astfel:

 

1. Prin Sameday in toate localitatile in care aceasta companie de curierat are acoperire.

 Transportul este GRATUIT pentru comenzi ce au valoare mai mare de 100 RON.

Taxa de transport prin curierat rapid este de 17.99 ron pentru comenzi cu valoare mai mica de 100 RON.

 

I. Livrarea Produselor

Toate comenzile vor fi livrate in ambalaj de carton sigilat cu sticker Laboratorul Naturii, sau plic alb din plastic. In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare (rupt, taiat, desigilat, cu orificii, turtit, patat sau ud fara a se rezuma la acestea) va recomandam sa refuzati primirea coletului si sa ne anuntati telefonic in maxim 24 de ore pentru a putea rezolva cat mai repede cu incidentul creat. OANA TEA AND COFFEE S.R.L nu va livra in nici un caz colete a caror ambalaje din carton sunt deteriorate.

Livrarea comenzilor online se face doar prin firma/ele de curierat agreate de compania noastra (Fan Courier/DPD).

In zonelel urbane sau rurale neacoperite de firmele de curierat livrarea coletelor se poate face in mod exceptional si prin Posta Romana cu incuviintarea cumparatorului in prealabil.

Costurile de livrare sunt mentionate explicit pe pagina fiecarui produs si vor fi evidentiate clar si la momentul finalizarii comenzii. Taxele de livrare includ TVA.

Fata de costurile de livrare mentionate nu vor mai aparea alte costuri suplimentare.

 

In cazul in care doriti o anumita ora de livrare va rugam sa introduceti in campul "Observatii" aceste mentiuni inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat telefonic de catre noi.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi livrat, veti fi instiintat printr-un SMS de catre firma de curierat.

 

Produsele se vor livra in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat. In nici un caz nu vom inlocui produsul comandat cu altul asemanator fara acordul dumneavostra expres.

 

Termenul estima de livrare este de 24-72 de ore pentru livrarea oriunde in tara (urban sau rural din momentul expedierii).

 

IMPORTANT: Aceste termene pot suferi variatii din motive exceptionale cum ar fi calamitati (inundatii, alunecari de teren, viscol), greve, penurie de combustibil. Pot exista situatii in care firmele de curierat sa fie depasite de numarul solicitarilor (de exemplu in perioadei in care sa ofera promotiile de Black Friday).

Raspunderea pentru deterioararea cauzata produsului si/sau coletului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

Produsele deteriorate din culpa curierului vor fi inlocuite imediat cu conditia sa fim instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

II. Returul Produselor

Conform legislatiei din Romania (O.U.G. nr. 34/2014): " Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și la art. 14".

 

Conform art.16 punctul e) din OUG 34/2014, produsele alimentare constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

OANA TEA AND COFFEE SRL va ofera posibilitatea de a returna orice tip de produs in termen de 14 de zile calendaristice. Termenul de retragere (dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta) de 14 zile calendaristice incepe sa curga din ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

 (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;

 (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

 (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs; 

Cheltuielile de returnare a produselor, catre comerciant, vor fi suportate de catre client. (Conform art.14 Alin.2 O.U.G. nr. 34/2014: Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator.)

Cu toate acestea OANA TEA AND COFFEE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returul pentru:

Produsele desigiliate.

Produsele alimentare care se deterioreaza usor si/sau sunt sensibile la temperatura, umiditate etc.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.


 Pentru denuntarea contractului la distanta clientul trebuie:

 

1) sa faca o declaratie neechivoca in care isi exprimă decizia de retragere din contractul la distanta. Intentia de returnare a unui produs cumparat trebuie comunicata catre SC OANA TEA AND COFFEE SRL prin e-mail, posta, telefon, SMS sau verbal.

In cazul in care alegeti comunicarea prin email aceasta trebuie trimisa la adresa de mail:info@laboratorulnaturii.ro, iar daca comunicarea acesteia se va face prin posta, notificarea datata si semnata trebuie trimisa la adresa: OANA TEA AND COFFEE SRL, BUCURESTI, SECTORUL 1, STR. PICTOR ION NEGULICI, NR.13C, BIROUL 41

 

Declaratia trebuie sa contina:

 

Model formular de retragere

 – Către [aici se introduce numele, adresa poștală și dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de e-mail a Comerciantului]:

 – Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

 – Comandate la data (*) / primite la data (*)

 – Numele consumatorului (consumatorilor)

 – Adresa consumatorului (consumatorilor)

 – Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

 – Data ( )

2) Dupa notificarea denuntarii unilaterale a contractului la distanta conform art.14 Alin.1 O.U.G. nr. 34/2014 consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului "in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile."

 IMPORTANT: In colet de retur se vor afla toate documentele primite la livrarea produsului/elor, precum si notificarea scrisa de denuntare a contractului si solicitarea returnararii sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii., semnata de persoana care a incheiat contracul la distanta.

OANA TEA AND COFFEE SRL  va rambursa toate sumele primite drept plata de la consumator, fara intarziere nejustificată si, in orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului. OANA TEA AND COFFEE SRL poate amana plate sumelor pana la data receptiei coletului de retur si verificarea integritatii produselor returnate.

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email