În după-amiezile calde de vară, într-un colț de grădină cu câteva fărâme de umbră începe cea mai frumoasă poveste, doi oameni care își împărtășesc bucățele de viață la un ceai…Episodul pilot savuros și revigorant se transformă într-un serial cu multe cești de ceai la apus și amintiri împărtășite până la răsărit.

Cam așa este fiecare moment în care savurezi ceaiul oolong…o eternă poveste de dragoste. Oolong înseamnă unicitate și rescrie de milioane de ani poveștile oamenilor care mai cred în puterea unei cești de ceai asupra vieții. Asemeni oamenilor care culeg lecții de viață, ceaiul oolong își atinge punctul culminant al savorii după ce este supus unui complex proces de fermentație. Fiecare acțiune asupra frunzelor de Camelia Sinesis, reprezintă o provocare menită să transforme ceaiul în cea mai bună variantă a sa.

Așadar, te provocăm să îți torni o ceașcă de ceai și să încerci să găsești sensul în fiecare mică suferință a vieții tale și să încerci să aplici câteva reguli pentru o existență fericită.

Bucură-te de fiecare clipă!

Viața este o cursă nebună după fericire! Uneori uităm însă că bucuria nu stă în destinație ci în drumul către aceasta. De aceea, ceaiul oolong este perfect pentru ameliorarea stărilor de stres, cauzând o puternică trăire a clipelor de bucurie, chiar și în zilele în care îți este dificil să zâmbești. 

Apreciază unde ești!

Cel mai de preț dar este clipa de acum. Acea sclipire pe care o avem în ochi, atunci când ne privim în oglindă înseamnă prezentul. Ceaiul oolong are proprietatea de a opri timpul la aici și acum, menținând sănătatea pielii și prevenind efectele îmbătrânirii asupra acesteia, grație conținutului de antioxidanți. 

Mănâncă cu bucurie!

Atunci când vine vorba de mâncare, noi oamenii obișnuim să demonizăm alimentele și să le asociem cu kilogramele nedorite. Secretul în a mânca cu plăcere este un metabolism rapid. Ei bine, ceaiul oolong este acel ingredient magic care pune arderea grăsimilor în mișcare, astfel încât să te bucuri de viață și de preparatele tale preferate. De altfel, oolong are proprietatea de a arde mult mai multe calorii chiar și decât ceaiul verde.

Zâmbește din toată inima!

Știai că un simplu zâmbet are puterea de a ne schimba ziua? Îți imaginezi câte minuni se pot întâmpla în viața ta cu și mai multe zâmbete? Creierul nostru nu face diferența între zâmbetele adevărate și cele simulate, de aceea zâmbind, chiar și fără motiv, îți poate îmbunătăți starea. Ceaiul oolong susține sănătatea dinților, pentru o dantură frumoasă prevenind cariile care îți pot umbri zâmbetul. 

În fiecare cană de ceai este esența vieții, răspunsul la ceea ce ne macină se regăsește în momentele de liniște, în care savurăm această licoare magică. Se spune că poți să trăiești ca și cum nu ar exista minuni, sau poți să te trezești într-o dimineață și să alegi să trăiești ca și cum fiecare clipă este o minune. Dacă ai o inimă care bate în piept și o ceașcă de ceai în mâini, poți să cucerești lumea! Descoperă aici sortimentele noastre de ceai și fă-ți viața o minune! 

Sursa foto: pixabay.com