Blooming Tea-Ceai care infloreste

Blooming Tea sau ceaiurile care infloresc sunt unele dintre cele mai indragite tipuri de ceai deoarece. Ceaiul care infloreste in apa este atat de apreciat deoarece are un aspect deosebit atunci cand este infuzat dar si un gust pe masura.

Ceaiul infloritor se obtine manual de catre artizani chinezi foarte priceputi prin infasurarea frunzelor de Camelia sinensis in jurul unei flori (de obicei trandafir, galbenele sau iasomie). Rezultatul final este o mica mingiuta care are in mijloc o floare. Atunci cand este infuzata, frunzele de ceai de la exteriorul mingiutei se desfac lasand sa iasi la lumina floarea ce se deschide la randul ei. De obicei pentru acest tip de ceai se foloseste un ceainic din sticla transparenta care permite sa fie vazuta floarea care se desface inconjurata de frunzele de ceai.

De obicei ceaiul care infloreste poate fi infuzat de 2-3 ori de fiecare data obtinandu-se o infuzie cu un gust foarte bun.

Ceai Alb-Blooming Royal Rose

Pret de la 9,5 RON (1 BUC)
9,5 RON (1 BUC)
80,0 RON (10 BUC)

Ceai Verde-Blooming Marigold

Pret de la 9,5 RON (1 BUC)
9,5 RON (1 BUC)
80,0 RON (10 BUC)

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Calculati: =

Insert current date

Laboratorul Naturii SRL - Contact

Luni - Vineri 08:00-18:00
Iasi, Str. Visan nr.2D, jud. Iasi, Cod Postal: 700282
Laboratorul Naturii

Magazin de ceai, cafea, fructe confiate, produse de confiserie, cadouri si accesorii pentru ceai si cafea. Furnizor de ceai si cafea pentru clienti HORECA (ceainarii, cafenele, restaurante).