Ceai 1836 Concept in saculet-piramida

Preaparare unui ceai de calitate este dificila atunci cand suntem presati de timp. De obicei ceaiurile vrac(neambalate in pliculet) necesita o perioada mai mare de pregatire. Solutia pentru a te bucura de un ceai foarte bun atunci cand nu ai timp sau esti plecat intr-o calatorie consta in pliculetele cu ceai de calitate premium. 

In aceasta sectiune veti gasi o selectie din cele mai bune ceaiuri ambalate in saculeti tip piramida. Acesti saculeti permit ceaiului sa expandeze atunci cand este infuzata si sa elimine cea mai mare parte a aromelor. Fiecare cutie de ceai contine 15 plicuri de ceai iar fiecare punguta de ceai poate fi infuzata cu 250 ml de apa pentru a obtine o bautura minunata.

Fie ca vrei sa te bucuri de o minunatie de ceai sau vrei sa faci un cadou care sa iasa in evidenta, aceste ceaiuri iti vor satisface asteptarile.

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Calculati: =

Insert current date

Newsletter

Vei avea oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

Laboratorul Naturii SRL - Contact

Luni - Vineri 08:00-18:00
Bd. Mihai Eminescu Nr.7, Depozit: D05-D06, jud. Botosani. Cod Postal: 710029
Laboratorul Naturii

Magazin de ceai, cafea, fructe confiate, produse de confiserie, cadouri si accesorii pentru ceai si cafea. Furnizor de ceai si cafea pentru clienti HORECA (ceainarii, cafenele, restaurante).