Stiri

Stiri continut pagina

Informatii detaliate despre ceaiul negru[03/07/2017] 

Colegii nostri specializati in ceai au redactat un articol despre ceaiul negru. In acest articol s-a incercat sa dam raspuns la intrebarea: "Ce este ceaiul negru?" si sa va oferim informatii interesante si inedite despre aceasta minunatie oferita de natura. 
Vom oferi informatii despre urmatoare subiecte:
Ce este oxidarea in cazul frunzelor de ceai negru?
Clasificarea ceaiurilor in functie de modul de procesare
Ce este de fapt ceaiul negru?
Tipuri si clase de ceai negru
Istoria Ceaiului Negru
Cele mai faimoase regiuni producatoare de ceai din China
 
Va invitam sa cititi studiul nostru accesand linkul detalii de mai jos.
» Detalii

S-a deschis LaboratorulNaturii.ro - magazin online specializat în ceai, cafea și condimente de calitate superioară[12/04/2017] 

În data de 14.04.2017 se va deschide magazinul online de ceaiuri LaboratorulNaturii.ro, primul magazin de acest gen din România în a carui ofertă găsiți ceaiuri 100% naturale neprocesate industrial. Aceste ceaiuri de calitate premium sunt produse în Germania iar prețurile sunt accesibile tuturor iubitorilor de ceai.

Magazinul de ceaiuri Laboratorul Naturii reprezintă transpunerea în realitate a visului fondatorilor săi de a aduce pe piața din România produse naturale foarte apreciate in vestul europei dar care se gasesc cu greu sau nu sunt importate deloc la noi.

 

Românii încep sa redescopere și să îndragească ceaiul de calitate fie că vorbim de ceai verde, ceai-infuzie de fructe, ceai de ghimbir, rooibos sau ceaiuri speciale din plante de tipul celor ayurvedice sau celor folosite în cure de detoxifiere. În acest context compania Laboratorul Naturii și-a propus să stabilească parteneriate cu furnizori de ceai ce nu erau prezenți sau aveau o prezență slabă în România, pentru a putea oferi clienților o gamă variată de ceaiuri la prețuri de imporator direct.

 

O noutate absolută o reprezintă sortimentele de ceai verde: Sencha Sakura-Cherry cu petale de trandafir și cu parfumul său ce duce cu gândul la cireșii infloriți dar și ceaiul verde Jasmin parfumat în timpul uscării cu flori de iasomie. De asemenea sortimentele de ceai de ghimbir cum ar fi cele cu frunze de măslin și lămâie alaturi de ceaiurile de fructe cu aciditate redusă reprezintă o apariție inedită pentru amatorii de ceai de calitate superioara din țara noastră.

 

Peste 75% din ceaiurile din portofoliul Laboratorul Naturii sunt produse în Germania în loturi mici, prin procedee clasice fără a fi implicate procese industriale, fapt menționat pentru fiecare ceai in parte.

 

Alături de ceaiurile vrac veți găsi ceaiuri Tea Concept cum sunt cele GreenTox pentru cure de detoxifiere, Spring Love sau delicioasele ceaiuri în plic tip piramidă 1836.

 

Laboratorul Naturii vine și în întampinarea proprietarilor sau administratorilor de afaceri din domeniul HORECA, ce sunt în cautarea unui furnizor de ceai și cafea de calitate premium la preturi cu adevarat competitive.

 

Mai multe informații găsiți pe site-ul companiei: www.laboratorulnaturii.ro

» Detalii

Beneficiile consumului de ceai verde[28/12/2016] 

Ceaiul verde este una dintre cele mai sanatoase tipuri de ceai din lume, fiind recunoscut de mai bine de 4 milenii pentru proprietatile sale miraculoase de vindecare. Datorita modului de preparare din frunze neoxidate acest tip de ceai este mai bogat in antioxidanti decat ceaiul negru, de exemplu.
Antioxidantii sunt acele substante care lupta impotriva radicalilor liberi, mai exact reduc efectele toxice ale acestora, survenite in urma stresului, fumatului sau a poluarii. Prin urmare, un aport mai mare de antioxidanti inseamna o mai buna aparare a organismului. In tari precum China sau India practicantii medicinei traditionale foloseau ceaiul verde pentru tratarea durerilor de cap, a depresiilor, pentru reglarea metabolismului si ca adjuvant in cazul bolilor cardiovasculare. Acestea si multe alte beneficii au fost dovedite in studii recente ca avand efecte pozitive asupra organismului, de la pierderi in greutate pana la prevenirea si tratarea unor tipuri de cancer sau a Diabetului.
» Detalii

Laboratorul Naturii SRL - Contact

Luni - Vineri 08:00-18:00
Bd. Mihai Eminescu Nr.7, Depozit: D05-D06, jud. Botosani. Cod Postal: 710029
Laboratorul Naturii

Magazin de ceai, cafea, fructe confiate, produse de confiserie, cadouri si accesorii pentru ceai si cafea. Furnizor de ceai si cafea pentru clienti HORECA (ceainarii, cafenele, restaurante).