Furnizor de ceai si cafea pentru HORECA si companii

Cautati un furnizor de ceai si cafea pentru afacerea dumneavoastra? 
 
Noi va putem furniza sortimente de ceai si cafea unice pe piata din Romania care sa va diferentieze de concurenta dumneavoastra.
 
Laboratorul Naturii SRL este importator direct de ceaiuri si cafea de calitate premium. Colaboram cu 3 dintre cei mai mari producatori de ceai la nivel mondial si va putem oferi conditii avantajoase adaptate specificului afacerii dumneavoastra.
Daca aveti o afacere de tipul:
 • magazin de ceai, cafea si condimente
 • ceainarie/cafenea
 • hotel/pensiune
 • resturant
 • magazin naturist
 • magazin online
si aveti nevoie de un furnizor serios de ceai si cafea de calitate premium la preturi cu adevarat competitive, suntem aici pentru a va asculta si a va oferi solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.
 
Ceaiurile noastre sunt produse la standarde inalte de calitate iar selectia de sortimente acopera toate varietatile de ceai de care ati putea avea nevoie. In cazul in care doriti un anumit tip de ceai si nu este in selectia noastra il vom aduce special pentru dumneavoastra si vom asigura in orice moment un stoc de minim 1 kg.
 
Afacere noastra este centrata pe produse 100% naturale. Comercializam in proportie de peste 90% ceaiuri de calitate premium cu arome naturale (extrase din plante si fructe). Aceste ceaiuri ce exceleaza prin savoare si aroma deosebita vor reprezenta un punct de atractie pentru clientii dumneavoastra.
 
Furnizam en gross cafea de origine proaspat prajita si peste 28 de sortimente de cafea cu arome proaspat prajita. Pentru a obtine lista completa de sortimente si de preturi va rugam sa contactati departamentul de vanzari.
 
Toate produsele sunt pe stoc iar livrarea se face in maxim 48 de ore de la comanda.
 
In conluzie noi va oferim:
 • seriozitate;
 • consultanta si solutii (inclusiv accesorii si dotari pentru magazine de ceai);
 • calitate premium la preturi competitive(importator direct);
 • vaietati de ceai rezervate exclusiv afacerii dumneavoastra;
 • stocuri stabile;

Daca aveti nevoie de un partener de incredere care este constient ca reusita afacerii dumneavoastra este si reusita afacerii lui va rugam sa ne contactati oferindu-ne cateva informatii despre afacerea dvs si cateva informatii de  contact la adresa de email: info@laboratorulnaturii.ro , la numarul de telefon: 0747.554.780  sau folosind formularul de contact de mai jos.

 

 

 

 

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Calculati: =

Insert current date

Newsletter

Vei avea oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

AMM.CO.SAS TOP S.R.L. - Contact

Luni - Vineri 08:00-18:00
Bucuresti, Sectorul 6, Str. Centurii nr.7b
AMM.CO.SAS TOP S.R.L.

Magazin de ceai, cafea, fructe confiate, produse de confiserie, cadouri si accesorii pentru ceai si cafea. Furnizor de ceai si cafea pentru clienti HORECA (ceainarii, cafenele, restaurante).